Перетворюємо звичайне м’ясо на паштет. Його зазвичай роблять із печінки, але наш вийде набагато соковитіший

Паштети зазвичай робляться з печінки і тому мають специфічний смак. Він подобається не всім, на відміну від нашого паштету, який напевно припаде до смаку у будь-якій компанії. Справа в тому, що в основі цього рецепту звичайне м’ясо, а печінка виконує швидше допоміжне значення.

Інгредієнти: 0,5 кг свинної грудинки, стільки ж пісної свинини та курячої печінки, цибуля, морква, часник, сіль, чорний перець, лавровий лист, 2 яйця, сушені петрушка та пастернак.

М’ясо не розрізаючи на шматочки перекладаємо в глибоку каструлю, туди ж кладемо розрізану навпіл цибулину, 6 зубчиків часнику та моркву, лавровий лист, сушені петрушку та пастернак, заливаємо холодною водою. Ставимо каструлю на плиту і після закипання варимо півтори години.

Перетворюємо звичайне м'ясо на паштет. Його зазвичай роблять із печінки, але наш вийде набагато соковитіший

Тим часом займемося іншими інгредієнтами. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо її в невеликій кількості олії до прозорості. Потім додаємо до цибулі нарізану курячу печінку і обсмажуємо до готовності. На цьому етапі потрібно бути акуратнішим, печінка не повинна пригоріти.

Перетворюємо звичайне м'ясо на паштет. Його зазвичай роблять із печінки, але наш вийде набагато соковитіший

Відварене м’ясо дістаємо з каструлі і пропускаємо на м’ясорубці через дрібні ґрати. Так само чинимо з печінкою, відвареною морквою, цибулею та часником.

Перетворюємо звичайне м'ясо на паштет. Його зазвичай роблять із печінки, але наш вийде набагато соковитіший

Вливаємо соєвий соус, солимо, перчимо і перемішуємо. Додаємо пару яєць, знову перемішуємо. Залишилося лише перекласти паштет по банках та охолодити.

Перетворюємо звичайне м'ясо на паштет. Його зазвичай роблять із печінки, але наш вийде набагато соковитіший

Цей паштет смачніше буде подати на хрустких грінках – один з варіантів ідеального сніданку, або швидкого перекусу.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...