Перетворюємо скумбрію на паштет. Беремо магазинну копчену скумбрію і робимо намазку-делікатес за 10 хвилин

Магазинна скумбрія гарячого копчення всього за 10 хвилин може стати ідеальною делікатесною намазкою. Дивовижний смак цього рецепту врівноважує лише простота його приготування: здивувати гостей можна швидше, чим закипає чайник.

Інгредієнти: 300 г скумбрії гарячого копчення, 160 г вершкового сиру, 20 г ріпчастої цибулі, 2 чайні ложки хрону.

Перетворюємо скумбрію на паштет. Беремо магазинну копчену скумбрію і робимо намазку-делікатес за 10 хвилин

Скумбрію обробляємо на чисте філе, без кісток та шкіри. Для швидкості можна відразу взяти вже готове філе. Перекладаємо його в блендер, туди ж додаємо вершковий сир та хрін. Збиваємо до однорідності.

Перетворюємо скумбрію на паштет. Беремо магазинну копчену скумбрію і робимо намазку-делікатес за 10 хвилин

Паштет уже готовий. Дайте йому трохи стабілізуватися у холодильнику і можна подавати закуску до столу.

Паштет ми готували без зайвих добавок та консервантів. У холодильнику він простоїть не більше 3 днів.

https://www.youtube.com/watch?v=OOpe41bXua4

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...