Перестаньте викидати мандаринову шкірку. Її можна використовувати в якості приправи, добавки до чаю і навіть при простудних захворюваннях

Їжа приготована з мандариновою приправою здобуде неповторний і вишуканий смак, а чай з шматочками мандаринової шкірки збере за столом всіх ваших рідних.

Перед тим як очистити мандарин від шкірки необхідно ретельно його промити під проточною водою. Шкірки залишає при кімнатній температурі до повного висихання. Вони повинні перетворитися в сухі шкірки. Далі вручну розламуємо і можна по шматочку додавати в заварник зі свіжим чаєм. Напій стане ароматним, запашним і придбає мандариновий смак.

Це не тільки смачно, але і корисно, так як в шкірці цього цитруса міститься велика кількість вітамінів, які служать відмінною профілактикою при простудних захворюваннях.

Висушені шкірки мандарина необхідно перемолоти в кавомолці. Одержаний порошок перекладаємо в маленькі баночки з щільною кришкою. Його можна використовувати в якості ароматизатора при приготуванні випічки, напоїв та навіть для м’яса. Така приправа зберігається дуже довго і надає неповторний аромат будь-якій страві.

Перестаньте викидати мандаринову шкірку. Її можна використовувати в якості приправи, добавки до чаю і навіть при простудних захворюваннях

Такий порошок можна так само використовувати при простудних захворюваннях. 1 столову ложку мандаринового порошку заливаємо однією склянкою води, ставимо на вогонь і кип’ятимо протягом п’яти хвилин, даємо охолонути і п’ємо протягом дня такий відвар.

Освіжаюча маска для обличчя стане набагато ефективнішою завдяки мандариновому порошку. Беремо 1 чайну ложку порошку, додаємо 1 яєчний жовток і 1 чайну ложку домашньої сметани. Інгредієнти ретельно перемішуємо, наносимо на обличчя, залишає на 15-20 хвилин і змиваємо теплою водою. Шкіра стане гладкою, пружною і оксамитовою.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...