Це один з найпростіших, смачних рецептів печива. Таке м’яке печиво у нас постійно готується і воно ніколи не набридає.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно, 2 склянки;
- яйця, 2 шт;
- цукор, 1 склянка;
- сметана, 4 ст.л;
- розпушувач, 1 ч.л;
- ізюм, горіхи грецькі по 2 склянки;
- ванілін за смаком.
Процес приготування печива
Борошно просіваємо. Ізюм запарюємо кип’ятком, потім зціджувати і висушуємо паперовими рушниками.
Горіхи подрібнюємо на шматочки, але не дрібно.
Яйця змішуємо зі сметаною, цукром і ваніліном, перемішуємо.
Висипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
Змішуємо тісто з горіхами і ізюмом.
Деко застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
Розрізаємо пласт на порційні шматочки і за смаком, обсипаємо цукровою пудрою.
Як наповнювачі, ви можете брати не тільки грецькі горіхи і ізюм, а все. Що вам більше до смаку.