Печінкові трубочки з найсмачнішою начинкою, готуйте подвійну порцію

З печінки можна приготувати дуже багато корисних та різноманітних страв. Але є люди, які не люблять специфічного смаку цього продукту. Приготувати печінку можна і так, що її смак буде практично непомітний, для цього необхідно додати смачну начинку.

Печінкові трубочки з начинкою сподобаються навіть тим, хто не любить печінку.

Для печінкових млинців:

  • печінка куряча – 500г;
  • яйце – 1 шт;
  • борошно – 160гр;
  • молоко – 250мл;
  • сіль – 1ч.л;
  • чорний перець – за смаком;
  • олія соняшникова – 4ст.л.

Для начинки:

  • яйця – 5-6шт;
  • зелена цибуля – 1 пучок;
  • сіль за смаком;
  • майонез – 3-4 ст.

Підготуйте курячу печінку: видаліть жир та жилки. Для рецепту підійдуть інші види печінки: яловича або свиняча. За допомогою блендера перетворите печінку на однорідну масу. Додайте до печінки яйце, сіль, перець та молоко і добре перемішайте.

Печінкові трубочки з найсмачнішою начинкою, готуйте подвійну порцію

Додайте в масу просіяне борошно та соняшникову олію. Замісіть тісто для печінкових млинців. По консистенції воно має вийти трохи густішим, ніж тісто на звичайні млинці.

Печінкові трубочки з найсмачнішою начинкою, готуйте подвійну порцію

Смажте млинці звичайним способом. Вони виходять дуже пружними, не рвуться та не прилипають до сковороди.

Печінкові трубочки з найсмачнішою начинкою, готуйте подвійну порцію

Для приготування начинки змішайте подрібнені яйця, зелену цибулю та майонез. Додайте сіль за смаком.

Поступово розподіліть начинку на печінковому млинцю і сформуйте трубочку.

Печінкові трубочки з найсмачнішою начинкою, готуйте подвійну порцію

Підготуйте таким чином усі млинці. Залиште млинці в холодильнику на кілька годин, щоб вони остигли і просочилися, після чого наріжте їх на порційні трубочки і подавайте до столу.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...