Пампушки без дріжджів та часнику у фритюрі із солоних огірків

Те, що на розсолі виходить чудова повітряна випічка, ні для кого не секрет. Прямий доказ цього – легендарні вокзальні пиріжки. Але чи пробували ви колись готувати, наприклад, пампушки без дріжджів із самих солоних огірків? Адже ця страва не тільки цікава, вона ще й дозволить вам заощадити.

Тільки уявіть, для приготування тіста вам знадобляться лише 4 інгредієнти плюс сіль. Звичайно, щоб зробити смак випічки різноманітнішим, можете додати в тісто зелень та часник. Але, повірте, і без них пампушки виходять смачними!

Необхідні продукти:

  • Пшеничне борошно – 250 г
  • Вода – 80 мл
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Огірки солоні – 10 шт.
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Як ви знаєте, бочкові огірки іноді мають неприємний запах. Ви позбавитеся його, якщо опустите продукт у окріп на півхвилини. Потім огірки поріжте на шматочки.

Залийте огірки водою або такою ж кількістю огіркового розсолу. Якщо додаєте останній, не переборщіть із сіллю. Пробийте огірки блендером у однорідну масу.

Пампушки без дріжджів та часнику у фритюрі із солоних огірків

У цю ж миску додайте просіяне борошно, сіль за смаком і розпушувач. Руками замісити тісто. З нього сформуйте пампушки. Для цього розділіть його на коржики та зробіть надрізи.

Пампушки без дріжджів та часнику у фритюрі із солоних огірків

Готуйте випічку в розігрітій олії з обох боків до рум’яності. Готові пампушки викладіть на паперові рушники та дайте їм охолонути.

Пампушки без дріжджів та часнику у фритюрі із солоних огірків

Ось пампушки і готові. Це чудова закуска як до борщу, так і до супу. Готуйте із задоволенням!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...