Ось як швидко замаринувати шашлик на ківі і мінералці

Не завжди вистачає часу цілодобово маринувати шашлик, щоб він вийшов соковитим і м’яким. Ми вам відкриємо секрет швидкого маринаду. З таким рецептом, ви точно не прогадаєте і не зіпсуєте м’ясо. Маринад підійде навіть для більш жорсткого м’яса, як яловичина.

Отже, нам знадобиться:

  • 2-3 кілограми м’якоті баранини, свинини або яловичини.
  • Одна пляшка мінеральної газованої води.
  • На 2-3 кг м’яса, знадобиться два ківі, дві цибулини, два помідори і один лимон.
  • Зі спецій нам знадобиться приправа для шашлику, сіль, перець і лавровий лист.

Нарізаємо не сильно великими шматками м’ясо, відправляємо його в ємність для маринаду, вона може бути будь-якою, до речі, дуже зручно використовувати пластиковий бочонок з кришкою.

Очищаємо цибулю, ківі. Додаємо до м’яса нарізану півкільцями цибулю, розділені на чотири частини помідори, нарізаний ківі і часточками лимон. Насипаємо спеції за смаком і заливаємо мінеральною водою. Струшуємо гарненько або перемішуємо. А через дві години можна починати смажити шашлик.

Ось як швидко замаринувати шашлик на ківі і мінералці

Маринадом можна поливати шашлик під час приготування.

Як тільки м’ясо посмажиться на вогні, сміливо подавайте його до столу.

Шматочки м’яса виходять ніжними, соковитими, смачними і по-справжньому ароматними. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...