Ось як я готую кабачки «по-італійськи». Проста кабачкова фріттата

Сьогодні я розповім улюблений рецепт. Зараз самий сезон такого недорогого овоча, як кабачок А я дуже люблю кабачки в будь-яких стравах, але в цьому особливо.

Необхідні продукти:

  • кабачок 2-3 шт.,
  • яєць 4-5 шт,
  • сиру 130-150 гр.,
  • сметани 4-5 ст. л.,
  • солі 1 ч.л.
  • перець 0,5 ч.л.,
  • сушений часник 1 ч.л

Ось як я готую кабачки «по-італійськи». Проста кабачкова фріттата

Покроковий процес приготування:

Овоч промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками вздовж. Сир тремо на тертці.

В окремій мисці змішуємо яйця, сметану, спеції. Перемішуємо до однорідності і заливка готова.

Після форму для випічки змащуємо олією і розкладаємо шар кабачків, поливаємо частиною яєчної маси і трохи посипаємо натертим сиром.

Ось як я готую кабачки «по-італійськи». Проста кабачкова фріттата

Продовжуємо чергувати шарами: кабачок, заливка, сир. Останнім шаром повинен бути сир. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.

Ось як я готую кабачки «по-італійськи». Проста кабачкова фріттата

Частування виходить дуже незвичайне і зовсім не складне в приготування! Варто спробувати!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...