Оладки зі смаком піци. Сніданок – фурор!

Оладки з шинкою, сиром і овочами, детальний рецепт

Нереальні оладки, які більше нагадують піцу! Тільки з тістом не потрібно возиться. Відмінна страва для ситного сніданку! Ваша сім’я залишиться вранці ситою і задоволеною!

Необхідні продукти для приготування оладок:

  • 250 г або один стакан борошна;
  • 250 мл або один стакан кефіру;
  • по пів ч. л. солі / соди / цукру;
  • два курячих яйця;
  • 100 г будь-шинки або ковбаси (вибирайте на свій смак);
  • 70 г сиру твердих сортів (можна взяти моцарелу);
  • один середній помідор;
  • один маленький болгарський перець оранжевого кольору;
  • по парі гілочок цибулі зеленої і петрушки;
  • для смаження – соняшникова олія.

Покроковий процес приготування незвичайних оладок з шинкою, сиром і овочами

Кефір вилийте в глибокий посуд, в нього всипте цукор, сіль і соду. Відставте в сторону, щоб сода погасилася.

Поріжте шинку або ковбасу на маленькі квадратні шматочки, сир натріть за допомогою терки з отворами середнього розміру. З’єднайте інгредієнти і вбийте в них яйця. Добре розмішайте. Перекладіть все в кефірну суміш.

Борошно просійте і всипте порціями в кефірну суміш. Вимішуйте тісто після кожного додавання.

Перець очистіть від насіння, видаліть плодоніжки, і дрібно поріжте. Також поріжте помідор. Дрібненько посічіть зелену цибулю і петрушку. Все додайте в тісто і гарненько розмішайте.

У сковорідку налийте олію, розігрійте і викладайте тісто за допомогою столової ложки. Дивіться за розміром своєї сковорідки, скільки у вас влізе оладок, дотримуючись відстань між ними.

З одного боку, смажте на вогні середньої потужності до рум’яності, а коли переверне, то зробіть вогонь мінімальним, закрийте сковорідку кришкою і готуйте так до готового стану.

З цієї кількості тіста приблизно виходить 20 оладок. Для нової порції потрібно оновлювати олію в сковорідці. І готувати млинці краще викладати на одноразовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Rating
( 4 assessment, average 2 from 5 )
Loading...