Новий рецепт торту «Наполеон». Набагато смачніший, ніж раніше

Пропонуємо приготувати ніжний та смачний торт «Наполеон» за незвичним рецептом. Його смак сподобається кожному. Для його приготування знадобиться згущене молоко, яке робить десерт неймовірно ніжним.

Інгредієнти для приготування тіста:

  • 550 грамів борошна;
  • 200 грамів сметани;
  • 300 грамів масла або маргарину;
  • 6 яєчних жовтків;
  • 1,5 ч. л. розпушувача.

Інгредієнти для приготування безе:

  • 200 грамів волоських горіхів;
  • 270 грамів цукру;
  • 6 яєчних білків.

Інгредієнти для приготування крему:

  • 1 банка вареного згущеного молока;
  • 1 банка невареного згущеного молока;
  • 0,5 кг вершкового масла.

Як приготувати торт Наполеон

Половина борошна змішується з розпушувачем для тіста.

Залишок борошна перетирається з маслом чи маргарином.

Усе борошно поєднується та перетирається руками до утворення однорідної маси.

Потрібно збити жовтки. Потім в них вливається сметана та знову збивається.

Суміш вливається в борошно та замішується.

Тісто обгорнути харчовою плівкою та покласти на 30 хвилин у холодильник.

Потім збивається міксером на середній швидкості 6 білків. Додати цукор та збивати, поки не загустіє.

Горіхи потрібно подрібнити. Далі вони додаються до білків.

Тісто ретельно вимішується. Зробити форму рулету та порізати на сім частин.

Кожна частина викладається на пергамент, розгортається у корж, обрізується, щоб діаметр становив 23 см. З тіста, яке залишиться, формується восьмий корж.

Далі необхідно змастити 6 коржів білковою масою. Випікати 20 хв. при температурі 180 градусів. Сьомий корж випікається без безе.

Для приготування крему потрібно збити варене згущене молоко з вершковим маслом. Збивати до однорідності. Потім додається неварене згущене молоко та повторно збивається.

Для формування десерту потрібно змастити 6 коржів, з яких збирається торт. Потім зверху розміщується корж без безе. По боках і зверху тост змащується кремом. Восьмий корж потрібно подрібнити на крихти та використовувати їх для прикрашення торту.

Торт залишається на ніч, щоб крем зміг просочити коржі. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...