Новий рецепт квашеної капусти! Виходить на смак смачніша від звичайної

Багато людей полюбляють куштувати квашену капусту. Особливо вона популярна в зимові місяці. Існує багато способів приготування цієї страви. Нижче наводиться рецепт, в якому використовуються яблука. У такому поєднанні квашену капусту мало хто пробував готувати. А це дуже смачна та корисна страва.

Інгредієнти (із розрахунку на 3 літри):

  • 3 кілограма білокачанної капусти;
  • 0,5 кілограма моркви;
  • 3 яблука;
  • 3 ст. л. солі.

Як приготувати:

Яблука потрібно помити та видалити насіння.

Овочі слід почистити та нашаткувати. Потім покласти їх у каструлю, додати сіль та добре вимісити руками.

Коли почне виділятися сік, необхідно додати яблука та перемішати.

Суміш складається у банку та утрамбовується. Далі заливається до країв банки кип’ячена вода, охолоджена до температури 22 градуси.

Банку потрібно поставити у велику миску або каструлю.

Банку залишити при кімнатній температурі на 3 доби.

Щодня капусту слід проштрикувати до дна банки за допомогою дерев’яної палички для того, щоб вийшли гази, які утворюватимуться під час бродіння.

Банку закрити кришкою та помістити в холодне місце. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...