Нові рецепти приготування дуже смачних бурякових салатів

Багатьом людям вже наскучили вінегрет, шуба та інші популярні салати. Тому хочеться спробувати салати за новими рецептами. Нижче наводиться декілька способів приготування салатів з буряку.

Теплий салат

Інгредієнти:

  • 400 грамів буряку;
  • 2 зубчики часнику;
  • 250 грамів ріпчастої цибулі;
  • 2 курячих яйця;
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець;
  • морська сіль.

Як приготувати:

  1. Буряк необхідно запекти або відварити, після чого почистити та натерти на тертці з великими отворами.
  2. Яйця потрібно відварити в круту.
  3. Цибулю почистити, порізати шматками, помістити на пательню та смажити в олії.
  4. Подрібнити часник та додати разом з буряком до цибулі.
  5. Потім додається перець та сіль. Тушкувати на протязі 5 хвилин, увімкнувши мінімальний вогонь.
  6. Яйця очистити від шкаралупи та натерти на тертці з великими отворами. Потім додати їх до овочів, перемішати страву та подавати її до столу.

Гострий салат

Інгредієнти:

  • 200 грамів буряку;
  • 300 грамів курячого філе;
  • 200 грамів моркви;
  • 200 грамів ріпчастої цибулі;
  • 15 грамів гострого перцю;
  • 15 грамів яблучного оцту;
  • 50 мл соєвого соусу;
  • зелень петрушки;
  • рослинна олія;
  • 1 ч. л. зерен коріандру;
  • чорний мелений перець;
  • морська сіль.

Як приготувати:

  1. Буряк потрібно почистити та натерти на тертці з великими отворами. Потім покласти його в глибокий посуд.
  2. Морква чиститься та натирається на тертці з великими отворами. Потім додати її до буряку.
  3. Далі необхідно влити соус та оцет, після чого ретельно перемішати.
  4. Філе нарізується шматками. Потім покласти ці шматки на пательню та смажити з обох боків. Далі посолити, додати перець, зерна коріандру та перемішати.
  5. Коли м’ясо посвітлішає, відставити його в бік. На пательню додати олії та обсмажувати цибулю, поки вона не стане м’якою.
  6. Гострий перець потрібно дрібно порізати та додати до цибулі та м’яса. Ретельно перемішати та тушкувати протягом 1 хвилини.
  7. Потім ця суміш кладеться у посуд з овочами. Усе перемішується, притрушується зверху зеленню та подається до столу.

Експрес-вінегрет

Інгредієнти:

  • 450 грамів буряку;
  • 250 грамів солоних огірків;
  • 200 грамів картоплі;
  • 35 грамів червоної цибулі;
  • чорний мелений перець;
  • рослинна олія;
  • морська сіль.

Як приготувати:

  1. Буряк необхідно відварити. Коли він охолоне, почистити та натерти на тертці з великими отворами.
  2. Картопля відварюється в «мундирі». Потім її потрібно почистити та натерти на тертці з великими отворами.
  3. Огірки натерти на тертці з великими отворами та віджати зайву рідину.
  4. Цибулю потрібно почистити та нарізати півкільцями.
  5. Усі інгредієнти змішуються між собою, після чого суміш слід полити рослинною олією, посолити, додати перець та перемішати.

Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...