Ніжний торт за 15 хвилин – без випічки. Від його смаку в захваті дорослі і діти

Молочний смак білого крему ідеально поєднується з фруктами. Структура торта ніжна, він тане в роті. Готувати його настільки швидко, що я впоралася за п’ятнадцять хвилин.

Довго і багатослівно розписувати який у нього чудовий смак не стану. Все це дійсно так. Приготувала, спробували, впевнено рекомендую. У захваті будуть як дорослі, так і діти.

Кількість інгредієнтів наступна:

  • 400 грам сметани;
  • 0.5 банки згущеного молока;
  • 4 банана;
  • 300 грам печива рибки;
  • 3-4 ківі;
  • пару жменьок горіхів.

Як приготувати легкий і швидкий торт з бананами і ківі

Спочатку робимо кремову складову. У глибокій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Змішуємо міксером. Збиваємо буквально пару хвилин міксером. Крем стане повітряний і збільшиться в об’ємі.

Дрібними кубиками ріжемо банани. Очищаємо ківі і нарізаємо тонкими кружечками. Дробимо трохи грецьких горіхів. Можна в принципі будь-які, але у мене були грецькі (відчуваю я до них особливу симпатію).

В іншу миску насипаємо печиво рибки. Маленьке таке в формі рибок. Потрібно солодке.

До печива додаємо банани, подрібнені горіхи, вливаємо крем і добре змішуємо. Тиснути печиво і банани не треба. Втім з м’яким кремом все швидко і дуже легко змішується.

Яку небудь форму (у мене була скляна, кругла) застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо по всій поверхні кружечки ківі.

Викладаємо крем перемішаний з рибками і бананами. Заповнюємо всю форму. Зверху закриваємо плівкою. Ось і все приготування ніжного торта!

Прибираємо в холодильник. Я на ніч залишила. Він застигне, просочиться. Коли дістали з холодильника, знімаємо плівку, перевертаємо на плоску тарілку і знімаємо форму. Тепер знімаємо плівку, якою вистилали стінки форми. І отримуємо красивий ніжний десерт.

Ріжеться торт дуже легко, печиво просочується, не кришиться і не відчувається в смаку торта.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...