Ніжний торт «Бджілка», який завжди виходить

Цей тортик надзвичайно приємний, з особливими смаковими якостями. Приготуйте його, спробуйте самі і друзів потім пригостіть!

Необхідні продукти:

Для тіста

  • Яйця – досить двох;
  • 70 грамів – цукру звичайного;
  • Меду взяти лише одну ст. ложку;
  • Одна чайн. ложка розпушувача (для тіста);
  • Вершкового масло – три столові ложки (або 50 гр.);
  • 1 ст. ложка какао-порошку;
  • Півтора склянки борошна.

Для крему

  • Молоко – в об’ємі 400 мл.;
  • Тільки одне яйце;
  • 4 ст.л. – цукру звичайного;
  • Дві столові ложки борошна;
  • ½ чайної ложечки ваніліну;
  • Три ст. л. – масла вершкового.

Покроковий процес приготування:

1. Візьміть цукор і два яйця, потім додайте мед (1 ст.л.) + масло. Розмішайте.

2. Потрібно з’єднати три складові (з борошна, какао-порошку і розпушувача), потім перемішати і додати до яєць, замісити тісто.

3. Коли тісто замішане, сформуйте його у вигляді ковбаски і розріжте на вісім частинок.

4. Вам треба буде спекти вісім тонких коржиків. Один з них подрібніть – це піде на посипання.

5. Зараз треба збити цукровий пісок і яйце з молоком.

6. Доведіть суміш до кипіння і дайте добре охолонути.

7. У складі крему ще має бути масло і ванілін. Додати їх і гарненько збиваємо.

8. Беріть коржі і промазуйте їх готовим кремом.

9. А верхівка «Бджілки» повинна бути щедро засипана дрібною крихтою з одного коржа навпіл з роздробленими горіхами.

Насолоджуйтесь!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...