Ніжний салат “Подарунок до свята” з маринованими маслюками

Ніжний і ситний салат з маслюками, який підійде на будь-яке свято.

Нам знадобиться

  • 150 грам – зелень, на ваш смак
  • 2 стол. ложки – оцет
  • половина чайної ложки – цукор
  • половина чайної ложки – сіль
  • три яйця
  • одна цибулина
  • одне яблуко
  • 1 шт – буряк
  • 2 шт – морква
  • 250 гр – мариновані маслюки
  • 250 гр – куряче філе

Процес приготування салату

Філе курки натріть сіллю, спеціями і запечіть в духовці. Зваріть круто яйця, одну моркву.

Дуже дрібно наріжте цибулину. Залийте оцтом, посоліть, всипте цукор. Всі інгредієнти залийте гарячою водою. Дочекайтеся, коли вода охолоне.

На маленькі шматочки наріжте філе курки, додайте до нього мариновану цибулю і перемішайте. Отриману суміш викласти на тарілку. Покрийте тонким шаром майонезу.

Дрібно наріжте мариновані маслюки. Викладіть їх поверх курки. Додайте ще один тонкий шар майонезу.

Поверх маринованих маслюків викладіть варену моркву, яку попередньо потрібно натерти.

З яблука видаліть шкірку і кісточки. Натріть на грубій терці, викладіть наступним шаром.

Візьміть варені яйця, розділіть жовтки і білки. Подрібнені жовтки викладіть на яблуко і добре промастіть майонезом.

Дрібно потріть білки і покладіть поверх всього салату, в тому числі і з боків.

Сирі буряк і моркву наріжте на дуже тонкі скибочки. З морква сформуйте “подарункову стрічку” на салаті з маринованих маслюків, курки і овочів. З буряка зробіть “троянду” або прикрасьте за власним бажанням.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...