Ніжний медовик з сирним кремом

Медовик з сирним кремом - рецепт приготування

Такий незвичайний медовик підкорить своїми божественними смаковими якостями всіх. Пряні коржі, ніжний і легкий сирний крем з горіхами. Просто «пальчики оближеш». Таку феєрію смаку оцінять всі гідно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 3 яйця
  • 300 гр цукрового піску
  • 100 гр вершкового масла
  • 6 столових ложок меду
  • 600-800 гр борошна
  • 1 чайна ложка соди
  • 800 гр домашнього сиру
  • 300 мл натурального йогурту
  • 200 гр волоських горіхів

Покроковий процес приготування Медовика

В першу чергу беремося за приготування коржів. Для цього в окрему ємність відправляємо 3 яйця і 100 гр цукрового піску. Потім трохи збиваємо все.

Після чого додаємо 100 гр м’якого вершкового масла і 3 столові ложки меду. Перемішуємо і ставимо на водяну баню.

Відправляємо сюди соду і, постійно помішуючи, доводимо до однорідної маси, яка повинна буде трохи потемніти. Коли з’явиться піна, знімаємо з водяної бані.

Потім сипем борошно і замішуємо тісто. Після чого ділимо його на кілька частин.

Тепер кожну з них розкачуємо на пергаментному аркуші і обрізаємо за розміром форми.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 5 хвилин кожен корж.

Готові коржі потрібно охолодити. Отримані обрізки подрібнюємо в блендері. Їх ми будемо використовувати для посилки торта.

Беремося за приготування крему. Для цього в окремій ємності поєднуємо сир, 3 столові ложки меду, 200 гр цукрового піску і йогурт. Добре все перемішуємо.

Подрібнюємо зручним для вас способом горіхи і перекладаємо в крем.

Тепер збираємо наш тортик. Для цього укладаємо коржі один на одного, змащуючи їх кремом. Поверхню торта теж покриваємо кремом і присипаємо підготовленою крихтою.

Відправляємо в холодильник на 4 години для просочення.

Rating
( No ratings yet )
Loading...