Ніжний м’ясний пиріг від італійського шеф-кухаря: смачно і просто

Пиріг з м’ясом виходить ніжним, ароматним і соковитим. Готувати зовсім не складно. Вийде у будь-якої господині.

Для приготування нам знадобиться:

  • 350 грам фаршу.
  • свіжа зелень.
  • 50 грам сиру.

Для тіста:

  • 2 яйця.
  • 150 грам сметани.
  • 150 грам борошна.
  • 1 чайна ложка розпушувача.
  • 1 морква.
  • 1 цибулина.

М’ясний пиріг: процес приготування

Підготуємо фарш. Використовувати можна будь-який. Перемішайте його з тертим сиром, зеленню, часником і спеціями. Потім приберіть в холодильник на 10 хвилин.

Цибулю поріжте, а моркву натріть на тертці. Потім обсмажте на сковороді.

З фаршу формуємо фрикадельки і обсмажуємо їх на сковороді.

Готуємо тісто для пирога

В окремій мисці змішуємо борошно, яйця, сіль, цукор, сметану і розпушувач. Все ретельно перемішуємо.

У готове тісто додаємо обсмажену моркву з цибулею. Добре розмішуємо. Далі заливаємо тістом фрикадельки.

Готуємо в сковороді з товстим дном. Накриваємо кришку, вогонь повинен бути маленьким.

Час приготування – 20 хвилин. За пару хвилин до готовності можна додати сир. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...