Ніжні і дуже смачні бабусині рогалики

Смачні бабусині рогалики - рецепт приготування

Складові:

  • маргарин – 200 г (злегка розтопити)
  • сметана – 200 г
  • борошно – 4-5 стакана
  • яйця – дві штуки
  • сухі дріжджі – 1,5 ч.л.

Приготування:

У теплу воду додаємо дріжджі, ложку цукру і борошна. Даємо хвилин 20 постояти до появи пухирців.

Потім додаємо борошно і замішуємо тісто.

Готове тісто ділимо на 4 частини, розкачуємо кожен в круг завтовшки 3 мм і розрізаємо на клини.

Кладемо начинку або посипаємо цукром, потім звертаємо рогалики.

Вмочуємо верхню частину в цукор.

Викладаємо рогалики на деко, застелене пергаментом.

Даємо рогалики добре піднятися і випікаємо при 190 С до золотистого кольору. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...