Ніжна свиняча печінка на сковорідці всього за 25 хвилин

Зазвичай приготування свинячої печінки займає не менше години. Розповім про те, як скоротити тривалість процесу до 25 хвилин і при цьому отримати ніжну і соковиту страву.

Для приготування ароматної страви вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • печінка свинини – 700 г;
  • цибуля – 2 шт .;
  • борошно – 100 г;
  • сметана – 150 г;
  • спеції – за смаком.

Приготування печінки

Свинячу печінку не треба відбивати або замочувати в молоці. Просто зніміть з неї плівку і не забудьте промити під проточною водою. Так делікатес вийде соковитим і ніжним.

Тепер вам потрібно нарізати печінку довільним чином. Обваляйте кожен шматочок у борошні і відправте на розжарену соняшникову олію. Не слід солити і перчите страву, інакше печінка вийде сухою і жорсткою.

На іншій сковороді обсмажте червону цибулю, нарізану півкільцями. Як тільки овоч буде готовий, відправте його до печінки.

Залийте страву сметаною і додайте близько 50 мл води. Посоліть і поперчіть. При бажанні можна додати і суміш із сушених трав.

Тушкуйте делікатес на слабкому вогні протягом 15 хвилин. Сметана додасть печінці особливу ніжність і м’якість.

Готову свинячу печінку подавайте порційно. В якості прикраси використовуйте свіжу зелень. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...