Незвично і смачно: рецепт приготування бісквітного мандаринового пирога

Зима на дворі не рясніє достатком фруктів? Не страшно. Можна порадувати себе і близьких випічкою, виходячи з того, що є. А в доступності, звичайно ж мандарини.

Вам знадобиться:

  • борошно – 250-300 гр,
  • розпушувач – 15 гр,
  • цукор – 150 гр,
  • молоко – 50 мл,
  • соняшникова олія – 150 гр,
  • курячі яйце – 3 шт,
  • ванілін – за смаком,
  • мандарини – 6-7 шт

Процес приготування

Розбийте в ємність три яйця, влийте 50 мл молока і 150 гр масла. Візьміть міксер і розмішайте ним до легкого спінювання. Всипте в отриману суміш 150 гр цукру, а також ванілін. Збийте все міксером до однорідної маси.

Потім в борошно, яке ви вже просіяли, додайте розпушувач. Перемішайте все. Не поспішаючи всипте борошно і розпушувач в отриману суміш. Збийте до густоти, але несильно – тісто на міксері має стікати плавно.

Візьміть підготовлені мандарини і очистіть їх від шкірки. Розріжте на половини.

Після дно вашої кондитерської форми викладіть папером і посипте цукром. Мандаринки покладіть зрізами вниз, займаючи всю поверхню. Зверху виливайте тісто, а потім рівняйте його, струшуючи форму.

Пиріг слід випікати в духовці, яку ви розігріли до 180 градусів. Вам знадобиться 40-45 хвилин. По закінченню цього часу, дістаньте пиріг, охолодіть його, накрийте тарілкою і переверніть. Ваша страва готова, смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...