Незвичайний рецепт кабачка з м’ясом

Влітку в сезон кабачків не можна не спробувати такий рецепт, тим більше готується не складно.

Ось що потрібно:

  • Кабачок – 400гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 70-100гр.
  • Сіль – 1/2ч.л.
  • Сметана – 2ст
  • Часник – 2-3зуб.

Для начинки:

  • Куряча грудка – 300-400гр.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Сир – 60 грам.
  • Сметана – 1ст.л.
  • Гірчиця – 1 / 2ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Приготування:

Цибулину нарізаємо кубиком, куряче філе соломкою.

На сковорідку наливаємо пару ложок олії, викладаємо цибулю і смажимо до легкої золотистої. Цибулю прибираємо і кладемо на сковорідку курячу грудку. Як тільки м’ясо дасть сік, додаємо до нього спеції і смажимо до золотистого кольору, приблизно хвилин 10.

Кабачок натираємо на грубій терці, добре віджимають. Кладемо в глибоку ємність, додаємо до нього яйця, сметану, часник і сіль. Тепер додаємо просіяне борошно і перемішуємо.

Готове м’ясо змішуємо з цибулею, додаємо сметану, гірчицю і спеції за смаком і перемішуємо. Сир окремо натираємо на грубій терці.

На розігріту сковорідку з ложкою олії викладаємо половину тіста і розподіляємо рівномірним коржем. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні 5 хвилин. Після викладаємо на край коржа половину начинки і посипаємо трохи сиру. Вільним краєм коржа накриваємо начинку – складаємо корж навпіл, злегка притискаючи його. Смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку. Після посипаємо зверху трохи сиру, даємо сиру розплавитися і знімаємо з вогню. Таким же чином готуємо другий корж. І страва готова!

Незвичайний рецепт кабачка з м'ясом

До речі, замість курячої грудки можна обсмажити просто фарш.

Подаємо корж в гарячому вигляді. Виходить дуже ніжно і ситно.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...