Незвичайні голубці – гості завжди просять добавки

Пропонуємо приготувати незвичні голубці. Їх можна зробити з різним м’ясом, у тому числі зі свинини, яловичини або індички.

Інгредієнти для голубців:

  • 150 гр. м’ясного фаршу;
  • 1 морква;
  • 1 капуста;
  • 1 цибуля;
  • 50 гр. рису;
  • рослинна олія;
  • сіль та перець за смаком.

Інгредієнти для «шуби»:

  • 2 помідори;
  • 3 зубки часнику;
  • 100 гр. сиру;
  • 30 гр. сметани;
  • петрушка та кріп;
  • сіль та перець за смаком.

Як приготувати:

Капуста готується на протязі 5-10 хвилин в мікрохвильовій печі при потужності 900 Вт.

Рис відварюється, поки не стане наполовину готовий. Потім дати йому охолонути.

Морква та цибуля обсмажуються. Дати їм охолонути.

Рис та овочі додаються у фарш. Потім додати сіль та перець.

Деко змащується олією. Зробити голубці та покласти їх на деко.

Потім наливається вода та накривається фольгою.

Поставити деко у духовку та готувати 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Для приготування «шуби» часник подрібнюється, натирається сир та нарізується зелень та помідори.

Потім додається сметана, сіль та перець. Усе перемішується.

Готова підлива розподіляється по голубцях. Страва запікається 15 хвилин. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...