Закуска за цим рецептом виходить ніжною, дивовижно смачною. Якщо ви любите шпроти, то ця закуска обов’язково вам сподобається!
Для приготування закуски «Шпроти в лаваші» нам знадобляться такі інгредієнти:
- Лаваш – 2 листи
- Шпроти в олії – 1 банка або 240 грамів
- Яйця варені – 2 штуки
- Сир – 100 грамів
- Часник – 2 зубчики
- Листя салату
- Майонез – 100 грамів
Покроковий процес приготування:
Відрізаємо хвостик риби, решту розрізаємо вздовж на дві частини, прибираємо кісточки. У майонез видавлюємо часник і добре перемішуємо.
Лист лаваша змащуємо соусом, поверх нього викладаємо листя салату, далі викладаємо терті на дрібній тертці курячі яйця, сир і знову робимо шар з майонезу. Далі накриваємо другим лавашем, змащуємо соусом з майонезу і часнику, знову шар з тертого яйця і сиру, майонез.
Поверх майонезу викладаємо підготовлену рибку, загортаємо в рулет. Розміщуємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник як мінімум на годину. За допомогою гострого ножа розрізаємо на порційні шматочки. Перед подачею можна прикрасити зеленню і шматочками шпротів. Смачного!