Неймовірно смачні домашні пампушки з заварним кремом за класичним рецептом

Ці пампушки з заварним кремом сподобаються як дорослим, так і дітям. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти приблизно на 20 штук

  • 100 гр борошна для закваски
  • 10 гр. дріжджів
  • 5 гр. цукру
  • 35 гр. вода
  • 500 гр. борошна
  • 50 гр. вершкового масла
  • 100 гр. цукру
  • 375 гр. яйця
  • цедра 1 лимона
  • 1 стручок ванілі
  • 5 гр. солі

Для заварного крему

  • 400 мл цільного молока
  • 100 мл. вершків
  • 150 гр. яєчних жовтків
  • 150 гр. цукру
  • 20 гр. кукурудзяного крохмалю
  • 20 гр. рисового крохмалю
  • 1 стручок ванілі
  • олія для смаження
  • цукровий пісок або пудра за смаком для обсипання

Приготування пампушків

Приготуйте закваску, змішавши перераховані спочатку інгредієнти. Викласти в ємність, накрити харчовою плівкою і дати настоятися 24 години при температурі близько 20.

Після необхідного часу приготуйте тісто, змішавши закваску з борошном, цукром, яйцями, цедрою лимона і ваніллю в міксері. Місіть до тих пір, поки повністю не змішається, додавайте сіль і нарешті м’яке масло, потроху. Не додавайте наступну порцію масла, поки тісто повністю не вбере попереднє.

Перекладіть все на злегка посипану борошном робочу поверхню і закінчіть місити руками, надаючи їй форму кулі.

Поверніть тісто в ємність, покриту харчовою плівкою, і дайте йому піднятися в холодильнику на 12-14 годин.

Приготуйте заварний крем зі всіх вказаних інгредієнтів.

Візьміть тісто з холодильника і дайте йому акліматизуватися до кімнатної температури протягом приблизно 1 години.

Переверніть тісто на присипану борошном робочу поверхню і розкачайте качалкою, витримуючи товщину близько 1 см. І за допомогою ножа або кухля сформуйте кружечки діаметром 5/6 см.

Покладіть їх на посипану борошном тканину, накрийте і дайте тісту піднятися протягом години.

Доведіть олію до температури 180 С і занурюйте по кілька дисків за раз, пару раз провернувши.

Коли пончики стануть золотистими, перекладіть їх на промокальний папір і відразу ж покладіть ще гарячими в цукровий пісок.

Коли вони стануть трохи теплими, наповніть їх кремом за допомогою кондитерського мішка.

Неймовірно смачні домашні пампушки з заварним кремом за класичним рецептом

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...