Не варто викидати укропові стебла. Розповідаю, що з ними робити

Ох, літо! Нарешті зелень стає доступною, можна готувати корисні вітамінні салати хоч тричі на добу.

Кропові салатики, молода, посипана свіжою зеленню картопля, ну краса ж! А жорсткі стебла, які ніхто не їсть, постійно викидають в сміття. А даремно!

У них досить і смаку, і корисних речовин. Не варто викидати їх, вони ще знадобляться.

Очищені від ніжних листочків стебла можна порізати і прокрутити в м’ясорубці з дрібними гратами, потім скласти в маленький контейнер. Якщо додати туди ложечку солі і лимонного соку, підлити олії і видавити через прес часниковий зубок, виходить чудова добавка в суп або в піцу.

Не варто викидати укропові стебла. Розповідаю, що з ними робити

Не варто викидати укропові стебла. Розповідаю, що з ними робити

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...