Навіщо при варінні буряка господині додають оцет та хліб

Буряк вариться не менше 2 годин. Нижче наводяться поради, за допомогою яких можна буде зварити цей овоч швидше. Для цього потрібно:

Помити буряк та відрізати хвостик.

Воду поставити на вогонь. Коли вона закипить, помістити у неї овоч.

Додати 1 ч. л. цукру та 0,5 ч. л. оцту.

Також у воду слід покласти скибочку чорного хліба. Це прибере неприємний запах, який утворюється при варінні буряка.

Коли буряк звариться, його потрібно помістити у холодну воду. Завдяки цьому можна буде просто зняти з нього шкірку.

Бажаємо успіхів!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...