Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

Сьогодні ми Вам розповімо про найбільш корисні поради для кухні, про які не знають навіть найдосвідченіші господині.

Поради для кулінарії

1. Якщо помістити цибулю в морозилку на 10 хвилин, то під час її нарізки, у Вас не будуть сльозитися очі.

2. Вода після закипання ніколи не втече, якщо на посуд поставити дерев’яну лопатку.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

3. Якщо морква, редис і селера на дотик стали м’якими, їх необхідно помістити в крижану воду і ще додати половину сирої картоплі. Після такої процедури овочі помітно посвіжіють.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

4. Зібралися виливати з пляшки недопите вино, так як воно видихнуло? Спробуйте кинути в пляшку дві родзинки. Завдяки натуральному цукру, вино поверне свій смак.

5. Сіль не закам’яніє, якщо в сільничку додати трохи рисових зерен.

6. Якщо тісто на пельмені вийшло твердим, тоді потрібно додати склянку холодної води до киплячих пельменів.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

7. Щоб яєчна шкаралупа легко відходила, необхідно в воду, при варінні яєць, додавати часточку лимона або дрібку солі.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

8. З густого йогурту можна приготувати дуже смачний десерт для самих маленьких. Для цього беремо кондитерський шприц і заповнюємо його йогуртом. Відриваємо лист пергаментного паперу і видавлюємо на нього, з шприца, невеликі крапельки йогурту. Після цього перекладаємо пергамент з йогуртом в морозилку на 60 хвилин. Виходить дуже смачно.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

9. Якщо Ви загорнете твердий сир не в харчову плівку, а в папір, то зможете зберегти його свіжість довше.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

10. І ще одна порада, яка стосується зберігання сиру. Як усі ми знаємо, сиру властиво висихати. Щоб цього уникнути, необхідно змащувати місце зрізу вершковим маслом або маргарином. Цей метод можна застосовувати для сирів з восковою кіркою.

11. Озброївшись трубочкою для коктейлів можна з легкістю видалити хвостики на полуниці.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

12. При приготуванні солодкої випічки, яйце можна замінити половинкою солодкого банана.

Навіщо я кладу цибулю в морозилку і інші кулінарні хитрощі

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...