Натираю буряк на тертці і готую страву 3 в 1: гарнір, закуска і салат

Сьогодні хочу поділиться рецептом універсальної страви з буряка 3 в 1: гарнір, закуска і салат, а ще можна використовувати як заправку для борщу. Намагаюся робити відразу побільше, так як можна зберігати в холодильнику.

Необхідні продукти:

  • Буряк – 3 шт.
  • Цибуля – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 4-5 ст.л.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 / 2ч.л.
  • Перець – за смаком

Покроковий процес приготування:

Буряк відварити до напівготовності, трохи остудити.

Натремо на грубій терці, цибулю порізати і обсмажити до золотистого кольору.

Тепер беєм казан и кладемо буряк, цибулю, додаємо томатну пасту, сіль, цукор, чорний перець.

Натираю буряк на тертці і готую страву 3 в 1: гарнір, закуска і салат

Перемішуємо, закриваємо кришкою і млоїмо 30 хвилин на повільному вогні.

Потім даємо охолонути і прибираємо в холодильник. У міру необхідності дістаємо і використовуємо по потребі.

Натираю буряк на тертці і готую страву 3 в 1: гарнір, закуска і салат

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...