Наступного разу приготую тазик! Салата-закуска: два дня готую і не набрид

Салат-закуска виходить незвичайним, ситним, смачним. Таку рибну страву можна готувати кожний день і здивувати нею своїх гостей за святковим столом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • тріска філе, 500 г;
  • яйця, 3 шт;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • кріп;
  • майонез.

Процес приготування салату

Рибу можна брати будь-яку, але краще з білим м’ясом, тоді смак виходить дуже багатим і насиченим.

Відварюємо філе на пару і охолоджуємо. Можна спробувати і копчену рибку, виходить оригінально. Ділимо рибу на невеликі шматочки.

Яйця відварюємо і охолоджуємо, ріжемо кубиками.

Цибулю ріжемо кубиком, а моркву натираємо на грубій терці.

Овочі пасеруємо до готовності на соняшниковій олії і охолоджуємо.

Змішуємо всі продукти, солимо за смаком, додаємо кріп і заправляємо майонезом.

Можна поставити салат на 30 – 50 хвилин в холодильник для охолодження. Можна його подавати в тарталетках.

Наступного разу приготую тазик! Салата-закуска: два дня готую і не набрид

Прекрасно поєднується салат з різними закусками, смачно подавати з сухариками або білим хлібом.

У соус ще додаю трохи гірчиці, вона відмінно гармонує з майонезом і додає нотку пікантності, салат виходить дуже цікавим і не набридає.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...