Салат-закуска виходить незвичайним, ситним, смачним. Таку рибну страву можна готувати кожний день і здивувати нею своїх гостей за святковим столом.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- тріска філе, 500 г;
- яйця, 3 шт;
- цибуля і морква по 1 шт;
- кріп;
- майонез.
Процес приготування салату
Рибу можна брати будь-яку, але краще з білим м’ясом, тоді смак виходить дуже багатим і насиченим.
Відварюємо філе на пару і охолоджуємо. Можна спробувати і копчену рибку, виходить оригінально. Ділимо рибу на невеликі шматочки.
Яйця відварюємо і охолоджуємо, ріжемо кубиками.
Цибулю ріжемо кубиком, а моркву натираємо на грубій терці.
Овочі пасеруємо до готовності на соняшниковій олії і охолоджуємо.
Змішуємо всі продукти, солимо за смаком, додаємо кріп і заправляємо майонезом.
Можна поставити салат на 30 – 50 хвилин в холодильник для охолодження. Можна його подавати в тарталетках.
Прекрасно поєднується салат з різними закусками, смачно подавати з сухариками або білим хлібом.
У соус ще додаю трохи гірчиці, вона відмінно гармонує з майонезом і додає нотку пікантності, салат виходить дуже цікавим і не набридає.