Найсмачніший кавовий торт Капучіно без випічки

Кавовий торт Капучіно - рецепт приготування

Ніжний торт з яскравим кавовим смаком і ароматом вам точно сподобається.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кип’яток – 250 мл;
  • капучіно – 5 пакетиків;
  • желатин – 20 г;
  • сметана – 600 г;
  • желатин – 100 г.

Процес приготування торта

Порошок капучіно заливаємо кип’ятком і перемішуємо до розчинення кави. Охолоджуємо до теплого стану і додаємо желатин, перемішуємо до однорідності. Охолоджуємо.

Сметану жирну змішуємо з пудрою і збиваємо до пишності.

З’єднуємо обидві маси і збиваємо до однорідності і пишності.

Виливаємо масу в форму – можна взяти силіконову або звичайну, просто застеливши її.

Можна зверху покласти будь-яке печиво за смаком – вийде шар з печива.

Відправляємо десерт в холодильник на кілька годин, поки маса не загусне.

За смаком ви можете прикрасити торт тертим шоколадом або мигдальними пелюстками.

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...