Найсмачніші пісочні рогалики: розсипчасті і хрусткі

Пісочні рогалики - рецепт приготування

Мій найулюбленіший рецепт пісочних рогаликів!

Що нам буде потрібно:

  • 125 грам маргарину або вершкового масла
  • 100 грам сметани
  • 240 грам борошна

Покроковий процес приготування

Масло або маргарин грубо натираємо. Для цього ненадовго поставте його в морозилку. Після цього додаємо інші продукти.

Вимішуємо тісто ложкою, повинні почати утворюватися грудки. Збираємо їх разом, обгортаємо харчовою плівкою і даємо постояти в холодильнику півгодини.

Щоб тісто вийшло досить пишним і розсипчастим, місити його руками не рекомендується.

Тісто розділяємо на чотири частини. Кожен шматок розкачуємо тонким шаром, не товстіше 1 міліметра.

Формуємо з тіста з допомогою ножа трикутники. У мене виходить 12 штук. Надрізаємо трикутники з широкої сторони і скручуємо їх рулетом.

Начинку для рогаликів вибираємо на свій смак, вона не обов’язково повинна бути солодкою.

Викладаємо рогаликами на деко і даємо постояти в холодильнику протягом 15 хвилин. Цей трюк зробить тісто розсипчастим.

Час випікання – 20 хвилин. Температурний режим – 190 градусів.

Коли готова випічка повністю охолоне, посипаємо її цукровою пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...