Найкращий рецепт смачних пиріжків з капустою і без яєць

Пиріжки з капустою і без яєць - детальний рецепт

Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найсмачніші і апетитні пиріжки з капустою. Здобні і ситні пиріжки стануть частим гостем на вашому столі.

Щоб приготувати тісто для пиріжків візьміть такі інгредієнти:

  • борошно – 450 г;
  • вода – 260 мл;
  • дріжджі сухі – 7 г;
  • сіль – пів ч. л.;
  • для смаження – олія рослинна.

Щоб приготувати начинку для пиріжків візьміть такі інгредієнти:

  • капуста – 1 кг;
  • цибуля ріпчаста – 1 штука;
  • м’ята сушена – чверть ч. л.;
  • червоний мелений перець – пів ч. л.;
  • пучок петрушки і кропу;
  • олію рослинна – 5 ст. л .;
  • чорний перець і сіль в залежності від смакових уподобань.

Готуємо смачні пиріжки з капустою

Приготування тіста

Для початку просійте борошно, використовуючи сито. Додайте в нього сіль і дріжджі.

Потроху влийте воду і вимішуйте тісто, поки воно не стане м’яким.

Візьміть глибоку ємність, змастіть її маслом і покладіть в неї приготоване тісто. Накрийте його і нехай постоїть, воно має піднятися.

Начинку приготувати так

Дрібно поріжте капусту.

Цибулю також дрібненько наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору.

Капусту додайте до цибулі і смажте на максимальному вогні, при цьому весь час мішайте. Додайте м’яту і червоний перчик, добре перемішайте. Зменшіть вогонь, закрийте сковорідку кришкою і тушкуйте, поки капуста не буде готова.

Дрібненько посічіть зелень і додайте в капусту в кінці готування. Гарненько перемішайте і зніміть з вогню.

Приготування пиріжків

Кухонну стільницю присипте борошном і викладіть на неї тісто, а після поділіть на невеликі шматки.

Кожен шматок розкачайте до тонкого коржа і викладіть на них по ложці приготовленої начинки.

З’єднайте краї і приплюсніть. Пиріжки повинні вийде розміром з долоню.

Пиріжки смажте на олії, перевертаючи на інший бік.

Готову здобу викладіть на кілька шарів паперового рушника щоб прибради зайву олію.

Rating
( No ratings yet )
Loading...