Надзвичайно смачні сирники: готуємо до сніданку

Таких смачних сирників я ще не готувала!

Складові:

  • сир домашній – 500 грам
  • цукор – 80 грам
  • манка – 75 грам
  • яйце – 1 штука
  • ванілін за смаком
  • цукор – 4 ст.л.
  • вершки
  • ягоди (фрукти) за бажанням

Приготування:

У сир додаємо яйце, додаємо ваніль, цукор і дрібку солі. Додаємо манну крупу і даємо постояти 15 хвилин.

Для заливки: зливаємо вершки в сотейник і додаємо цукор за смаком. Перемішуємо і варимо на сильному вогні до невеликої зміни кольору, близько 10 хвилин, постійно помішуючи.

Викладаємо сирну масу на робочу поверхню, присипану борошном і формуємо з неї ковбаску, розрізаємо на шматочки, формуємо сирники.

Розігріваємо в сковороді рослинне олію з додаванням шматочка вершкового масла.

Обсмажуємо сирники з двох сторін, а потім перекладаємо в форму для випічки.

Кладемо з боків, зверху, між сирниками підготовлені фрукти або ягоди.

Потім поливаємо їх заливкою (невеликою частиною) і викладаємо другий шар з сирників.

Також накриваємо фруктами або ягодами, поливаємо заливанням.

Випікаємо при 180 С протягом 15-20 хвилин. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...