Надзвичайно смачна сирна Паска в духовці

Сирна Паска в духовці - рецепт приготування

Паска із сиру – щось неймовірно смачне. Вона буквально тане в роті і виходить неймовірно ніжною. Випічка проста в приготуванні, незвичайна і надзвичайно красива. Вона стане коронною стравою на вашому святковому столі.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм сиру
  • 250 грам цукру
  • пів чайної ложки солі
  • 150 грам вершкового масла
  • 5 курячих жовтків
  • 5 курячих яєць
  • 2 пачки ваніліну
  • цедра одного апельсина
  • 3 столові ложки крохмалю
  • 200 грам родзинок

Покроковий процес приготування сирної паски

У миску кладемо сир, додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетираємо все товкачем протягом 5 хвилин.

В іншу миску вбиваємо курячі яйця, додаємо жовтки і сіль. Збиваємо масу протягом декількох хвилин міксером. У масу додаємо цукор і ванільний цукор. Все збиваємо протягом 1 хвилини.

Яєчну масу переливаємо в сир, додаємо крохмаль і добре збиваємо міксером.

У суміш додаємо апельсинову цедру і родзинки.

Беремо форму і застеляємо пергаментним папером. Змащуємо вершковим маслом і викладаємо масу. Добре розподіляємо і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 1 години і добре охолоджуємо.

Готову випічку прикрашаємо глазур’ю.

Rating
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Loading...