Начинки для тарталеток – відмінні рецепти

Про майбутній банкет завжди судять по закускам, і кожна господиня прагне показати всю свою майстерність. Один з варіантів – подати тарталетки з різними начинками. Ці маленькі мисочки можна наповнити дуже різноманітно. І тут практично немає обмежень. Згодиться будь-який салат, закусочний паштет, м’ясо, сир, гриби.

Але робити потрібно досить багато, адже напевно кожен захоче спробувати все і вибрати улюблений вид. Тарталетки можна спекти самостійно або купити вже готові, перевагу краще віддати пісочним, а не вафельним. Останні дуже швидко розмокають, особливо якщо начинка волога і соковита.

1. Тарталетки з крабовими паличками

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

У чашу кухонного комбайна з насадкою металевий ніж викласти нарізані на довільні шматочки крабові палички, варені яйця, часник і майонез. Посолити за смаком, влити лимонний сік. Перемолоти все до стану однорідного крему.

Спробувати, можливо, буде потрібно додати гостроти часнику, трохи кислоти лимона або досолити. Перекласти масу в кондитерський мішок з насадкою зірка. Наповнити готові тарталетки. Прикрасити шматочками крабових паличок і лимона, посипати подрібненим кропом.

Інгредієнти:

  • крабові палички – 100 г.
  • яйце варене – 2 шт.
  • майонез – 1 ст.л.
  • часник – 1 зубець
  • сіль – дрібка
  • лимон – 1/4 шт.
  • сік лимонний – 2 ст.л.
  • кріп гілочка для прикраси
  • тарталетки пісочні – 8 шт.

2. Тарталетки з куркою і грибами

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

Підготувати все необхідне. Якщо гриби свіжі, їх слід промити, нарізати довільно і відварити протягом 10 хвилин після закипання.

У розігріту соняшникову олію викласти подрібнену цибулю, шматочки грибів і курячого м’яса. Нарізати все якомога дрібніше. Смажити кілька хвилин, до повної готовності можна не доводити. Всипати половину натертого сиру, приправити, перемішати. Наповнити тарталетки, зверху положити решту сиру. Поставити в духовку на 7-10 хвилин.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 г.
  • гриби білі відварні – 100 г.
  • сир твердий – 100 г.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • олія соняшникова – 2 ст.л.
  • сіль, перець чорний мелений
  • тарталетки пісочні – 8 шт.

3. Тарталетки з ікрою і сирним кремом

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

В кухонний комбайн помістити сир, сметану, сіль, часник і подрібнену зелень кропу. Перетворити масу в густий сирний крем.

За допомогою кондитерського мішка наповнити тарталетки. Зверху викласти по ложечці червоної ікри. Прикрасити скибочкою лимона і зеленню.

Інгредієнти:

  • сир 5% – 200 г.
  • сметана 20% – 3 ст.л.
  • часник – 1 зубець
  • кріп – 4-5 гілочок
  • ікра червона – 100 г.
  • лимон – 1/4 шт.
  • зелень для прикраси
  • тарталетки пісочні – 8 шт.

4. Тарталетки з олів’є

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

Овочі відварити в мундирах заздалегідь і охолодити. Все очистити. Нарізати картоплю, моркву, яйця, солоні огірки і варену ковбасу дрібними кубиками приблизно однакового розміру. Додати консервований горошок. Заправити майонезом. Перемішати. У кожну тарталетку помістити по листочку салату. Викласти готовий салат олів’є, прикрасити зеленню.

Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • яйце варене – 2 шт.
  • горошок зелений консервований – 300 г.
  • ковбаса варена – 150 г.
  • огірок солоний – 2 шт.
  • майонез – 3 ст.л.
  • листя салату – 8 шт.
  • тарталетки пісочні – 8 шт.

5. Тарталетки з оселедцем і буряком

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

Порядок приготування. Варений буряк очистити і натерти на дрібній тертці. Додати видавлений через прес часник. Викласти майонез, змішати. Наповнити буряковим салатом пісочні тарталетки. Зверху помістити по шматочку слабосоленого оселедця, листочки петрушки.

Інгредієнти:

  • оселедець слабосолоний – 100 г.
  • буряк відварений – 1 шт.
  • часник – 2 зубці
  • майонез – 2 ст.л.
  • тарталетки пісочні – 8 шт.

Смачного! Виберіть начинку для тарталеток на свій смак!

Начинки для тарталеток - відмінні рецепти

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Завантаження...