На заміну олів’є: закуска, від якої не можу відмовитись. Салат «Гостиний двір»

Такий багатий на різноманітність смаку салат можна готувати як на свята, так і на кожен день, це прекрасна альтернатива класичним і традиційним салатам, а також різноманітність вашого домашнього меню.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе, 300 г;
  • печериці, 300 г;
  • огірок маринований, 2 шт;
  • яйця, 2 шт.;
  • сир, 50 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • цибуля зелена і кріп;
  • сіль, перець, гірчиця, 0,5 ч.л;
  • майонез.

Процес приготування

Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Коли випарується рідина, вливаємо трохи олії та обсмажуємо до готовності, солимо та перчимо.

М’ясо відварюємо зі спеціями, охолоджуємо та дрібно ріжемо.

Цибулю ріпчасту, огірок і сир ріжемо кубиками, додаємо в салат.

Яйця відварюємо, охолоджуємо і ріжемо кубиком, додаємо в салат.

Майонез змішуємо з гірчицею та заправляємо салат.

На заміну олів'є: закуска, від якої не можу відмовитись. Салат «Гостиний двір»

Відправляємо його в холодильник охолоджуватись на 40 – 60 хвилин і подаємо до столу.

Салат виходить дуже смачним та нестандартним, таке поєднання смаків для гурманів. Деякі для яскравішого смаку, куряче філе не відварюють, а маринують у різних спеціях і обсмажують на олії протягом пари хвилин на великому вогні. А цибулю можна попередньо замаринувати. Є ще одна варіація рецепту, в якій додається трохи шматочків консервованого ананасу.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...