На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Перетворити звичайні бутерброди в святкову і яскраву закуску мені допомагає намазки з рибних консервів. Поки що жоден магазинний продукт не переплюнув цю смакоту.

Для приготування намазки на бутерброди з рибних консервів я зазвичай використовую салатний тунець в олії. Але ви можете спробувати і інші консерви, експериментуючи зі смаковими відтінками. Після першого ж шматочка ви закохаєтесь в цю закуску!

Необхідні продукти:

  • Яйце – 3 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сир ковбасний – 200 г
  • Консервований тунець – 180 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Багет – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок

Покроковий процес приготування:

Наріжте багет діагонально і обсмажте його на сухій сковорідці з одного боку до золотистого кольору.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Очистіть 1 зубчик часнику і натріть ним підсмажену сторону багета, вмочуючи часник в сіль.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Відваріть яйця круто і натріть їх на дрібній тертці. Там же натріть і копчений сир. Щоб він не прилипав до терки, натріть її попередньо соняшниковою олією зовні і всередині.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Складіть в миску яйця, сир, нарізану зелень, пропущений через прес часник і рибні консерви в олії, попередньо зливши її.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Гарненько перемішайте інгредієнти, додайте майонез, сіль і перець, знову перемішайте.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

Намажте підсмажену сторону багета. За бажанням прикрасьте бутерброди скибочками огірка і зеленню.

На заміну маслу: швидка намазка на бутерброди з рибних консервів

До речі, готову намазку на бутерброди можна подати в якості рибного салату! А якщо ви все-таки вирішили подавати закуску з хлібом, красиво складіть бутерброди на тарілку і кличте рідних!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...