На швидку руку! Домашній вишневий пиріг

Домашній вишневий пиріг - рецепт приготування

Для пирога ви можете брати, як свіжу, так і заморожену або закриту у власному соку вишню.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 2 шт;
  • молоко – 200 мл;
  • борошно – 320 г;
  • олія рослинна – 120 мл;
  • розпушувач – 2 ч.л;
  • ванілін за смаком;
  • цукор – 200 г;
  • сіль – щіпка.

Процес приготування вишневого пирога

Починаємо збивати яйця, потім додаємо цукор порційно і збиваємо масу до пишності і збільшення об’єму.

Збиваємо і вливаємо рафіновану олія, потім молоко.

Всипаємо ванілін і сіль, збиваємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і частинами всипаємо в масу, збиваємо до однорідності.

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Зверху викладаємо вишні, трохи топимо їх в масі.

Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо від 40 до 50 хвилин. Перевіряйте готовність.

Порада: з такого тіста ви також можете приготувати порційні кекси з вишеньками зверху. Готовий десерт посипаємо цукровою пудрою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...