На двох готую 4 порції! Смажений болгарський перець з часником і помідорами

Захотілося якось приготувати перчик. Вирішила приготувати трохи, три штуки. Поклала на стіл і не помітила, як вони просто зникли в лічені хвилини. Зараз готую за цим рецептом відразу 12 штук, але вони теж з’їдаються на раз.

Для приготування знадобиться такі продукти в такій кількості:

  • 8 шт. перцю болгарського;
  • голівка часнику;
  • 3 помідори;
  • чайна ложка оцту 9%;
  • кріп, петрушка, сіль;
  • для смаження соняшникова олія.

Приступимо до приготування ароматних перців. Спочатку розбираємося з перцем, миємо, чистимо, видаляємо насіння. Робимо акуратний надріз зверху.

Часник режим тонкими слайсами, помідори кружечками. Але якщо помідори великі, то переріжте навпіл кожен кружок.

Начинка перцю. Всередину кожного перчика укладаємо пару часникових слайсів, потім 2-3 шматочки помідора.

На двох готую 4 порції! Смажений болгарський перець з часником і помідорами

Порада: якщо не видалити насіння з перцю, то страва вийде більш ароматною.

На двох готую 4 порції! Смажений болгарський перець з часником і помідорами

Перець помістити на розігріту сковорідку і обсмажувати на рослинній олії з усіх боків до бронзового кольору. Підсоліть і накрийте кришкою. Щоб було менше бризок під час перевертання перцю, можна знімати сковорідку з вогню.

На двох готую 4 порції! Смажений болгарський перець з часником і помідорами

Готовий перчик укладаємо на тарілку. Я виймаю часник і насіння. Після цього скроплюємо оцтом і посипаємо зеленню. Аромат літає по кухні просто чарівний!

На двох готую 4 порції! Смажений болгарський перець з часником і помідорами

Подавати страву можна з м’ясом, рибою і будь-яким гарніром, він прекрасно поєднується з усім, ну хіба що крім десертів.

Спробуйте приготувати тільки один раз, і вам захочеться знову і знову відчути цей смак.

Rating
( No ratings yet )
Loading...