Млинці з манкою: м’які, не рвуться і завжди відмінно виходять

Перед вами прекрасний рецепт млинців, які завжди відмінно виходять. Млинці відрізняються м’якістю і зовсім не «гумові». У них гарна буде будь-яка з начинок.

Необхідні продукти:

  • 6 столових ложок манної крупи;
  • 100 грамів борошна (пшеничного);
  • Дві склянки молока;
  • 100 грамів цукру;
  • Яйця курячі – три штуки;
  • 50 грамів олії (соняшникової);
  • Половина чайної ложки соди.

Покроковий процес приготування:

1. Яйця треба з’єднати з цукровим піском, збити до однорідного стану.

2. Додати молока і олії, знову збити.

3. Змішати 100 гр. борошна з содою і манкою, насипати суміш в рідкі інгредієнти і замішати тісто.

4. Тепер залиште тісто в спокої хвилин на 20-ть для того, щоб манка гарненько набрякла.

5. Смажте млинці так, як робите завжди: на сковорідці з обох сторін до появи рум’яного відтінку.

Такі млинці можна легко згорнути трубочкою або у вигляді конверта. Вони не будуть розпадатися через начинку, тому сміливо беріть на начинку найрізноманітніші і, головне, свої улюблені продукти.

Подавати млинці з манкою теж можете по-різному. Візьміть сметану, мед, домашній крем або шоколадну пасту.

Пригощайтеся самі і пригощайте рідних!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...