Млинці з курячої печінки – надзвичайно смачна страва

Млинці з курячою печінкою – це дуже смачно і досить ситно. Особливо дітки таку їжу люблять.

Необхідні продукти:

  • Візьміть десять млинців;
  • 0, 5 кілограма курячої печінки;
  • Три яйця;
  • Дві цибулини – середніх за розміром;
  • Перцю і солі покладіть згідно свого смаку.

Покроковий процес приготування:

1-й крок. Цибулю потрібно дрібно нарізати. Обсмажте її на сковорідці в соняшниковій олії до появи золотистого відтінку.

2-й крок. Печінку додайте до підсмаженої цибульки і знову смажте, помішуючи, приблизно 15 хвилин.

3-й крок. Готові печінку з цибулею прокрутіть в м’ясорубці.

4-й крок. Зваріть круто яйця, подрібніть на тертці і перемішайте з курячою печінкою. Посоліть і поперчіть, як любите.

5-й крок. На середину млинця покладіть кілька ложок печінки і млинець згорніть.

6-й крок. Всі готові до обжарювання млинці підсмажуйте на великому вогні. Як тільки утвориться скоринка золотистого кольору, знімайте сковорідку з плити. Їжте із задоволенням!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...