Млинці без зайвої мороки. Смачні та не рвуться

Це неймовірно смачні млинці! Читайте рецепт та запам’ятовуйте.

Необхідні продукти:

  • Соняшникова олія – чотири столові ложки;
  • Цукор – також чотири столові ложки;
  • Борошно – дві склянки;
  • Молоко – дві склянки;
  • Яйця – чотири штуки;
  • Крохмаль – дві столові ложки;
  • Кип’яток – одна склянка;
  • Ванілін і сіль – по одній дрібці.

Покроковий процес приготування:

1. Якщо ви якісно зб’єте яйця, то отримаєте гарну основу для отримання міцних млинців. Яйця потрібно збивати, додавши цукор, ванілін та сіль.

2. Зараз можете влити молока, покласти олії та продовжувати збивання.

3. Найчарівніший інгредієнт, який дає гарантію на отримання гладких млинців і без жодної дірочки, це крохмаль. Його треба додавати разом зі склянкою кип’ятку. Потім усе треба добре розмішати.

3. Дві склянки борошна кладіть останніми. І сипте потроху, щоб жодної грудочки в ідеальних млинцях не було.

4. Прогрійте сковорідку з олією і починайте смажити млинці.

Коли всі млинці будуть готові, їх можна начиняти своєю улюбленою начинкою. Я особисто раджу подрібнити на тертці шматок твердого сиру, нарізати дуже дрібно варених грибів і додати трохи кропу. Побачите, що у вас вийшла страва, яка смачніша за будь-яку покупну піцу!

Після цих процедур можете накривати на стіл і кликати всіх скуштувати найсмачніші млинці.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...