Млинцеві Лайфхаки. Як приготувати ідеальні млинці?

Рецептів приготування млинців існує дуже багато, кожна господиня обирає той, який їй до душі. Багато хто віддає перевагу тонким млинцям і задаються питанням як їх приготувати, а хтось любить пишну випічку.

Ми вам розповімо секрети приготування млинців, щоб вони вийшли такими, як ви хочете.

Завжди просіюйте борошно. Проходячи через сито, воно стає розсипчастим, а значить, набагато краще буде змішуватися з іншими інгредієнтами. Також просіюючи борошно, ми робимо його більш повітряним, насичуємо киснем, в кінцевому підсумку якість готового продукту буде більш пишним.

Якщо ви хочете отримати м’які млинці, не сипте багато цукру. Він робить млинці твердішими.

Якщо при випічці млинців, тісто прилипає до сковорідки, то в цьому випадку додайте соняшникову олію, буквально пару ложок. Млинці будуть ковзати по сковорідці.

Також для більш вдалого приготування, сковорідку, на якій випікаєте млинці, можна змащувати шматочком свинячого сала. Якщо під рукою його не має, тоді ви можете наколоти на вилку шматочок сирої картоплі, вимочіть її в олії, потім змащуйте нею сковорідку.

Любителям дірчастих млинців, доведеться додати в тісто для млинців мінеральну воду.

Після того, як приготували тісто на млинці, дайте йому настоятися приблизно 20 хвилин.

Також млинцеву сковорідку не рекомендують мити, її потрібно всього лише протирати його за допомогою сухої тканини.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...