Міські паски: для тих, у кого немає часу возитися з випічкою

Міські паски - рецепт приготування

Ці пасочки готуються швидко, на сметані і без дріжджів.Паски виходять дуже ніжні і апетитні, вони обов’язково сподобаються вашим близьким. А ви значно заощадите свій час на приготування домашньої випічки.

Необхідні продукти

  • 2 курячих яйця
  • 400 грам сметани 15%
  • 200 грам вершкового масла
  • 250 грам цукру
  • лимонна цедра
  • 10 грам розпушувача
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • пів чайної ложки солі
  • щіпка соди
  • 350 грам пшеничного борошна
  • 100 грам родзинок
  • 50 грам цукатів

У миску кладемо розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор і ванільний цукор. Все перетираємо лопаткою. У масу додаємо курячі яйця, сметану і сіль, перемішуємо.

Потім в масу по чуть-чуть додаємо пшеничне борошно, розпушувач, соду і замішуємо тісто. Виходить воно трохи густіше рідкої сметани.

У родзинки з курагою додаємо борошно і перемішуємо. Всипаємо наповнювачі в тісто, перемішуємо. Туди ж додаємо лимонну цедру і знову перемішуємо.

Беремо формочки і наповнюємо їх до половини приготованим тістом. Потім ставимо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин, а потім дістаємо і охолоджуємо.

Rating
( No ratings yet )
Loading...