Мені вже за 50, а я тільки сьогодні дізналася, для чого потрібен нижній ящичок в пічці. Ділюся своїм відкриттям

Я, як і багато думала, що нижній ящик в духовці призначений для того, щоб в ньому складувати сковорідки і інше домашнє начиння, кухонні дрібниці.

Але недавно в мережі знайшла інформацію про те, що цей ящик взагалі не так використовується. У нього ставлять приготовлену їжу, щоб вона зберігала свою температуру.

Виймаємо приготовану страву з духовки і ставимо її в цей ящик. За рахунок того, що духовка нагріта, в ящику також тепло і страва зможе дійти і довгий час буде залишатися гарячою.

Мені вже за 50, а я тільки сьогодні дізналася, для чого потрібен нижній ящичок в пічці. Ділюся своїм відкриттям

Саме через те, що в ящику довго тримається висока температура від духовки, не варто в ньому складувати поліетиленові пакети, дерев’яні шпажки і інші вироби, які легко спалахують.

Тепер я звільнила цей ящик і використовую його за прямим призначенням, що і вам раджу. Можна не кутати по – старому каструлі в рушники і використовувати мікрохвильову піч – просто поставила форму або каструлю в ящик і страва залишається гарячою.

Наскільки я знаю, такі ящики повинні бути як у електричних, так і у газових духовок, тому всі можуть скористатися цією корисною функцією обладнання і не створювати собі зайвих клопотів щодо збереження їжі в гарячому вигляді.

Rating
( No ratings yet )
Loading...