Мед з куркумою: найпотужніший антибіотик, вплив якого навіть лікарі не можуть пояснити

Куркума – одна з найкорисніших спецій на Землі, оскільки вона має незліченні кулінарні та лікувальні властивості. Завдяки своєму величезному потенціалу, куркума широко використовується в аюрведичній, індійській і китайській медицинах протягом тисячоліть.

Ця жовта спеція може стати потужним природним засобом для лікування численних проблем зі здоров’ям, оскільки вона лікує проблеми зі шкірою, рани і порізи, проблеми з диханням, захворювання печінки, м’язові розтягування і проблеми зі шлунком. Вона підтримує травлення, лікує запалення, знімає інфекції і бореться зі злоякісними пухлинами.

Її сильні антиоксидантні, антимікробні та протизапальні властивості обумовлені активним інгредієнтом, куркуміном.

Дослідження показали позитивний ефект при лікуванні мікробів, гастритів, пептичних виразок, виразок шлунка, H. pylori, виживання клітин, ДНК і молекул запалення.

Крім того, регулярне споживання 200 мг куркуми заспокоює симптоми остеоартриту.

Турмерон, ще один активний інгредієнт, є біологічно активним елементом, який поліпшує функцію мозку і відновлює клітини головного мозку, таким чином, лікує хворобу Альцгеймера.

Ось як підготувати потужний природний антибіотик з цієї неймовірно корисною спецією і скористатися її численними перевагами:

Інгредієнт:

  • 1 столова ложка куркуми
  • 100 г органічного меду

Інструкція:

У скляній банці добре перемішайте інгредієнти.

У разі застуди або грипу, приймайте по пів столової ложки цього засобу щогодини. Переконайтеся, що він тане в роті перед тим, як ви його проковтнути. Ви також можете додати його в горнятко чаю або молока

Потім, на наступний день, приймайте ту ж кількість кожні 2 години. Приймайте його три рази на день на третій день. Ви відчуєте полегшення за дуже короткий час!

Стаття носить виключно інформаційний характер. Пам’ятайте, що перед початком будь-якого лікування консультація лікаря є обов’язковою!

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...