Мариную скумбрію годину в незвичайному клярі і смажу – тепер це мій головний рецепт

Нам знадобляться:

  • Охолоджена скумбрія – 2 середні тушки
  • Борошно – 6 столових ложок
  • Червоний гострий перець (в ідеалі чилі) – третина чайної ложки
  • Сушений кріп (опціонально) – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Томатна паста – 1 чайна ложка
  • Ваші улюблені трави – 1 чайна ложка
  • Одне куряче яйце
  • Молоко – 130 мілілітрів
  • Олія для смаження

Готуємо:

Скумбрію потрібно зняти з хребта (добра риба легко зрізається ножем), після чого можна вийняти кості пінцетом, а можна не виймати, це кому як подобається.

Далі потрібно змішати в глибокому посуді, всі перераховані вище інгредієнти. Повинен вийти маринад консистенції рідкої сметани. Далі укладіть скумбрію в маринад і залиште на годину.

Після чого викладайте філе прямо в маринаді на розпечену сковорідку і смажте з кожного боку від 5 до 8 хвилин, в залежності від товщини філе вашої риби.

Мариную скумбрію годину в незвичайному клярі і смажу - тепер це мій головний рецепт

Риба виходить ніжна і соковита. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...