Такий манник простий в приготуванні, складається з простих і доступних інгредієнтів, а смак надовго запам’ятається всім, хто його хоч раз спробує.
Для приготування сирного манника нам знадобляться такі інгредієнти:
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 150 грамів
- Сир будь-якої жирності – 300 грамів
- Сметана 20% жирності – 100 грамів
- Манна крупа – 150 грамів
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Сіль – дрібка
Процес приготування манника
В яйце висипаємо цукор і ретельно перемішуємо за допомогою віночка. Викладаємо сир, сметану, ретельно перемішуємо, висипаємо манну крупу, розпушувач і ще раз добре перемішуємо.
Залишаємо суміш на 20 хвилин, поки не набубнявіє манна крупа. Далі тісто вливаємо в форму діаметром 22 сантиметри, застелену папером для випічки. Відправляємо манник в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Сирний манник готовий. Подавати випічку можна зі сметаною, згущеним молоком або з шоколадним кремом. А ще можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!