Малосольний оселедець «Смакота» – експрес-рецепт

Мало хто може встояти перед соковитими апетитними шматочками рибки, що плавають в олії. Щоб не купувати в магазині продукт невідомого походження, пропонуємо вам простий варіант малосольного оселедця, який завжди виходить ніжним і смачним.

Інгредієнти:

  • Оселедець – 2 кг.
  • Сіль – 120 г.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Олія соняшникова – 300 мл.

Як приготувати малосольний оселедець:

1. Оселедець розморожуємо при кімнатній температурі. Ретельно миємо. Відрізаємо голову, хвіст, виймаємо нутрощі.

2. Ретельно миємо, розділяємо на філе, очищаємо від кісток і шкіри.

3. Солимо гарненько з усіх боків і залишаємо засолюватися на 15 хвилин, при кімнатній температурі.

4. За цей час очищаємо цибулю і шаткуємо тонкими півкільцями.

5. Тепер змиваємо сіль з оселедця, змочуємо серветками, щоб прибрати зайву вологу, і нарізаємо на шматочки.

Малосольний оселедець «Смакота» - експрес-рецепт

6. Викладаємо оселедець в ємність шарами з цибулею і заливаємо олією. Залишаємо маринуватися ще на три години при кімнатній температурі. Смачного!

Малосольний оселедець «Смакота» - експрес-рецепт

Малосольний оселедець «Смакота» - експрес-рецепт

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...