Мало хто так готує. Риба в банці виходить не тільки смачною, але й корисною

Приготована таким методом в банці, риба виходить дуже ніжною і дуже смачною і в добавок корисною.

Рибу люблять майже всі: і дорослі і діти. Вона не тільки смачна, а й корисна, в ній міститься велика кількість корисних вітамінів і мікроелементів.

Для приготування риби нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Цибуля – 4 штуки
  • Морква – 2 штуки
  • Половина лимона
  • Скумбрія – 2 штуки
  • Чорний перець – за смаком
  • Вершкове масло – 30 грамів
  • Вода – 100 мл
  • Лавровий лист
  • Банка

Покроковий процес приготування

Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву нарізаємо соломкою, лимон так само кільцями. Цитрус додасть рибі ніжний смак і аромат. Скумбрію очищаємо і нарізаємо порційно. У банку викладаємо інгредієнти шарами: перший шар – цибуля, другий – морква, третій шар – риба.

Сіль нам не знадобитися, так як скумбрія риба морська і в ній досить солі. Далі шари повторюємо. По центру банки додаємо лимон і лавровий лист. Далі викладаємо вершкове масло і знову лимон. Фольгу складаємо в два шари і накриваємо банку.

Мало хто так готує. Риба в банці виходить не тільки смачною, але й корисною

Далі банку ставимо в форму для випікання, в яку заздалегідь наливаємо трохи води. Духовку заздалегідь розігрівати не потрібно. Відправляємо банку в духовку на 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Аромат буде стояти на весь будинок. Смачна, ситна і незвичайна вечеря готова. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...